نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
551
-
الف
+

«آش رشته» محلی مردم افغانستان+ ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «آش رشته» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم2، «آش» یکی از غذاهای پر طرفدار مردم افغانستان است که در مناطق مختلف به شیوه های متفاوت آن را آماده می سازند.

در ادامه با دستور پخت یکی از متداول ترین شیوه های تهیه آش رشته در افغانستان آشنا می شوید.

مواد لازم

3 پیمانه آرد

2 دسته گشنیز تازه

یک قاشق گشنیز خشک

نمک یک قاشق به قدر ضرورت

2 عدد پیاز خورد شده

1 پیمانه لوبیا سرخ نرم شده

1 پیمانه نخود نرم شده

3 عدد سیر خورد شده

1 دسته پالک (اسفناج) تازه

روغن به قدر ضرورت

رب بانجان رومی( گوجه فرنگی) به قدرت ضرورت

طرز تهیه:

در ابتدا آرد را همراه با کمی آب مخلوط نموده و به صورت رشته های نازک در می آوریم. پیاز را در روغن سرخ کرده و به آن سیر را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه تفت دادن رب بانجان رومی (گوجه فرنگی) را به آن می افزاییم؛ در ادامه مرچ (فلفل) سرخ،نمک،گشنیز خشک،لوبیا و نخود نرم شده را علاوه می نماییم و پس از 2 و یا 3 دقیقه جوشیدن، رشته های خرد را به موادمان اضافه کرده و در آخر به آن مقداری گشنیز تر اضافه می کنیم.

آش رشته

آش رشته

آش رشته محلی

سمیه غفوری زاده

نظر شما
ارسال نظر