نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1138
-
الف
+

طرز تهیه «سمبوسه بازاری»؛ غذای ساده و لذیذ+ویدیو و تصاویر

در این گزارش با طرز تهیه «سمبوسه بازاری» آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، غذاهای خیابانی یا بازاری از جمله غذاهای محبوب و مزه دار هستند، غذاهایی که آماده شدن آن زمان زیادی نمی‌برد و بعضا روی کراچی(گاری) به مشتریان ارائه می‌شوند و مزه کردن آن‌ها در حال و هوای بازار و شلوغی جمعیت حس بینظیری را به شما خواهد داد.

در ادامه این گزارش قصد داریم طرز تهیه غذای «سمبوسه بازاری» را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم: 

  • آرد: 150 گرام 
  • نمک: به مقدار ضرورت 
  • آب: یک گیلاس 
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • کچالو(سیب زمینی) آب پز: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد متوسط 
  • گشنیز: 125 گرام
  • مرچ(فلفل) سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • مرچ(فلفل) قرمز: نصف قاشق چایخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری

طرز پخت: 

ابتدا آرد را در پیمانه ریخته و 1 پیمانه آب و 1 قاشق روغن اضافه کرده و خمیر سمبوسه را ورز می دهیم.

سپس به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر آماده شود.

در این مدت مواد داخل سمبوسه را آماده می کنیم؛ ابتدا پیاز خرد شده و کچالو(سیب زمینی) آب پز را به همراه فلفل(مرچ) سیاه و قرمز، گشنیز، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد خمیرها را به صورت گلوله درآورده و اجازه می دهیم تا خشک شود.

سپس خمیرها را هموار کرده و به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

در مرحله بعد خمیرها را به صورت 3 گوش درآورده و مواد را به آن اضافه می کنیم.

سپس با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا سمبوسه ها آماده شود.

ع ا

نظر شما
ارسال نظر