نشرات زنده
فارسی English عربي
32
-
الف
+

سهراب قادر اف: سینمای ایران در منطقه جایگاه برجسته دارد

فلمساز ازبکستانی با اشاره به تماشای فلم «خواهر» در جشنواره فجر، سطح سینمای ایران را پیشرفته توصیف کرده و آن را نمونه‌ای از رشد سینمای منطقه دانست.

به گزارش آی‌فیلم۲، کشور ازبکستان یکی از میهمانان رسمی چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز بود؛ کشوری که بخش قابل توجهی از مردم آن پارسی زبان هستند و تعامل فرهنگی دیرینه با کشورهای پارسی زبان دارند. در این میان، «سهراب قادر اف» فلمساز جوان ازبکستانی با دو فلم در این جشنواره حضور یافت و در گفت‌وگو با مجری شبکه آی‌فیلم۲، از تجربه‌های حرفه‌ای و انگیزه‌های حضور خود سخن گفت.

سهراب قادر اف در این گفت‌وگو با اشاره به پیشینه فعالیت هنری خود اظهار داشت: «بیش از ده سال است که در حوزه هنر و فلمسازی فعالیت دارم و تاکنون نویسندگی چهار فلم بلند را برعهده گرفته‌ام. در این دوره از جشنواره نیز با دو فلم از ازبکستان شرکت کرده‌ام.» او تأکید کرد که حضور در جشنواره فجر برایش یک فرصت جدی برای معرفی سینمای کشورش به مخاطبان بین‌المللی است.

وی در ادامه درباره علاقه خود به سینمای ایران گفت: «همیشه آرزو داشتم به ایران سفر کنم. حتی پیش از نویسندگی یک فلم، از تهیه‌کننده پرسیدم که آیا با این فلم به ایران خواهم آمد یا خیر. اگر پاسخ مثبت می‌بود، نویسندگی آن را به عهده می‌گرفتم و این سخن مبالغه نیست.» قادر اف افزود که راه یافتن آثارش به جشنواره فجر، تحقق یکی از آرزوهای دیرینه او بوده است.

این فلمساز ازبک در ادامه به تجربه تماشای فلم «خواهر» در جشنواره اشاره کرد و گفت: «امروز در جشنواره فلم «خواهر» را دیدم و باید بگویم فلمسازی در ایران پیشرفته است. نوع روایت، کیفیت ساخت و توجه به جزئیات در آثار ایرانی نشان می‌دهد که سینمای ایران جایگاه تثبیت‌شده‌ای در منطقه دارد.»

چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر از پنجم تا دوازدهم قوس/آذر در شهر شیراز برگزار شد و میزبان فلمسازان و هنرمندان کشورهای گوناگون بود.

نظر شما
ارسال نظر