نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
447
-
الف
+

روش پخت «کاچی» به شیوه مردم افغانستان+تصاویر

در این گزارش با طرز تهیه «کاچی» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «کاچی» یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تقویتی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی در کشورهای فارسی زبان تهیه می شود.

در تهیه «کاچی» از انواع طعم دهنده ها و سبزیجات معطر استفاده می شود که همگی دارای خواص درمانی می باشند.

بر این اساس می توان به قدر دلخواه از موادهای چون مغز پسته،مغز بادام و چهارمغز(گردو) در پایان پخت کاچی به صورت ریز خرد شده، نیز استفاده کرد.

در ادامه با نحوه پخت کاچی آشنا می شوید:

مواد لازم:

دو گیلاس آرد سفید

شکر به قدر ضرورت

نیم گیلاس روغن

چهارمغز(گردو) به قدر ضرورت

نمک به قدر ضرورت

گُر(یک نوع شیرینی) به قدر ضرورت

کاچی افغانستان

طرز تهیه:

در قدم نخست مقداری از شکر را در دیگ سرخ نموده و با یک گیلاس آب جوش به صورت مایع رنگی در می آوریم. بعد از آن شعله حرارت را کم کرده و آب بیشتر اضافه می نمایم.

کاچی افغانستان

هنگامی که آب به حالت جوشیدن رسید آرد را به صورت تدریجی به آن علاوه می نماییم و با خاموش کردن حرارت همراه با میکسر(مخلوط کننده) دستی و یا برقی آرد و آب را مخلوط می نماییم.

کاچی افغانستان

مواد را در حرارت ملایم(حرارت کم) می گذاریم تا به صورت آهسته پخته گردد. بعد از نیم ساعت یک قاشق آب سرد  و نمک روی آن اضافه می کنیم و به ترتیب شور می دهیم (هم می زنیم).

کاچی افغانستان

در مرحله آخر به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه به روی حرارت می گذاریم.

بعد از آماده شدن کاچی، در یک دیگ جدا روغن سرخ کرده و کاچی را با انواع طعم دهنده ها از قبیل چهارمغز و یا گُر تزیین می کنیم.

سمیه غفوری زاده

 

نظر شما
ارسال نظر