نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
1220
-
الف
+

دسترخوان آی فیلم 2؛ طرز تهیه «تاس کباب»+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «تاس کباب» آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، «تاس کباب» یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی طبخ می شود.

 برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب در ادامه با ما همراه باشید.

تاس کباب

مواد لازم: 

گوشت گوسفندی 250 گرم 

کرفس 1ساقه

بادنجان سیاه 2 عدد

بهی (به) 1 عدد

کچالو (سیب زمینی) 2 عدد

بادنجان رومی 1 عدد

پیاز 1 عدد

زردک(هویج): 1 عدد

سیر دوحبه 

آلو بخار 7 تا 8 عدد

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

مصالح(ادویه): نمک، زردچوبه، دارچین، مرچ سیاه(فلفل سیاه) و گرد لیمو

طرز پخت:  

ابتدا پیاز حلقه شده را در کف قابلمه می چینیم در ادامه گوشت را خرد می کنیم و به صورت یکدست روی پیازها می چینیم.

تاس کباب

مرچ سیاه را روی گوشت میریزیم چون باعث پخت سریع تر آن می شود، سپس زردچوبه و دارچین هم اضافه میکنیم.

تاس کباب

زردک را به صورت گرد خرد می کنیم روی مواد می چینینم بعد آلو و سپس سیر ها را خرد و اضافه می کنیم.

تاس کباب

در مرحله بعد بادنجان را با پوست خرد و به مخلوط اضافه می کنیم.

یک عدد بادنجان رومی و کرفس را هم خرد و در قابلمه می چینیم.

تاس کباب

در مرحله آخر بویی (به) و سیب زمینی را خرد و به مواد اضافه می کینیم و غذا روی اجاق قرار دهید. و سپس یک سس را آماده و روی مواد میریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد.

تاس کبابتاس کباب

برای درست کردن سس یک قاشق غذا خوری رب گوجه را با زردچوبه، مرچ سیاه، دارچین و یک قاشق مربا خوری گرد لیمو به همراه 2 لیوان آب در یک ظرف خوب هم می زنیم و سپس روی غذا می ریزیم ودر صورتی که گوشت چربی کمی داشت حدود دو تا سه قاشق روغن هم اضافه کنید و درب قابلمه را می گذاریم.

سه الی 4 ساعت بعد تاس کباب شما آماده می شود.

تاس کبابتاس کباب

 

م ا 

نظر شما
ارسال نظر