به گزارش آی فیلم 2، «یاقوت پلو» یکی از غذاهای بی نظیر افغانستان است که ذایقه خاص خود را دارد، طعم ترش و شیرین این غذا نهایت لذت بردن از یک غذا می باشد. «یاقوت پلو» در فصل تابستان با «آلبالو» تهیه شده و در فصل خزان همراه انار طبخ می شود.
مواد لازم :
سینه مرغ: 1 کیلو گرام
برنج هندی: 3 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
روغن : نصف پیمانه
ماست: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
مرچ سفید: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
انار: به مقدار ضرورت
مصاله پلو (ادویه): زیره، میخک،جوز هندی، هل و دارچین ، تخم گشنیز (آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 3 پیمانه برنج را شسته و به مدت 3 ساعت در آب گرم خیس می کنیم.
در مرحله بعد برای پختن مرغ ها، نصف پیمانه روغن را در تابه ریخته و مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ می کنیم.
سپس مصاله پلو، نمک، مرچ سفید، پودر سیر و ماست را اضافه می کنیم.
پیازها را خرد کرده به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر سرخ می کنیم.
بعد از آن، 2 عدد انار را به صورت دانه دانه در آورده و آب انارها را می گیریم(توجه داشته باشید برای گرفتن آب انارها از هر روشی که مورد نظر است استفاده کنید).
در مرحله بعد 1 لیتر آب داغ را همراه 1 قاشق چایخوری نمک در ظرفی ریخته و برنج را به آن اضافه کرده به مدت 4 الی 6 دقیقه جوش می دهیم تا 70 درصد برنج نرم شده باشد.
سپس 1 پیمانه آب را در ظرف جوش می دهیم و برنج را به آن اضافه می کنیم.
بعد از آن، مرغ ها را بر روی برنج بریزید.
در مرحله بعد آب انار و خلال بادام را هم اضافه می کنیم.
در نهایت باقی مانده برنج را هم اضافه کرده به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد و سپس با 30 دقیقه حرارت ملایم پخته کنید.
بعد از 30 دقیقه غذای شما آماده سرو می باشد.
ویدیو: آشپزخانه مزار
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو
آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو
«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو
طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر
طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو
طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو
طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو
ع ا