نشرات زنده
فارسی English عربي
4300
-
الف
+

طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای مزه دار افغانستان+ویدیو​​​​​​​

درا ین گزارش با طرز تهیه «یاقوت پلو» غذای بی نظیر افغانستانی آشنا می شوید.

00:00
00:00
Download

به گزارش آی فیلم 2، «یاقوت پلو» یکی از غذاهای بی نظیر افغانستان است که ذایقه خاص خود را دارد، طعم ترش و شیرین این غذا نهایت لذت بردن از یک غذا می باشد. «یاقوت پلو» در فصل تابستان با «آلبالو» تهیه شده و در فصل خزان همراه انار طبخ می شود.

 

مواد لازم :

سینه مرغ: 1 کیلو گرام
برنج هندی: 3 پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
روغن : نصف پیمانه
ماست: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
مرچ سفید: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
انار: به مقدار ضرورت
مصاله پلو (ادویه): زیره، میخک،جوز هندی، هل و دارچین ، تخم گشنیز (آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا 3 پیمانه برنج را شسته و به مدت 3 ساعت در آب گرم خیس می کنیم.

در مرحله بعد برای پختن مرغ ها، نصف پیمانه روغن را در تابه ریخته و مرغ را به مدت 5 دقیقه سرخ می کنیم.

سپس مصاله پلو، نمک، مرچ سفید، پودر سیر و ماست را اضافه می کنیم.

پیازها را خرد کرده به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه دیگر سرخ می کنیم.

بعد از آن، 2 عدد انار را به صورت دانه دانه در آورده و آب انارها را می گیریم(توجه داشته باشید برای گرفتن آب انارها از هر روشی که مورد نظر است استفاده کنید).

در مرحله بعد 1 لیتر آب داغ را همراه 1 قاشق چایخوری نمک در ظرفی ریخته و برنج را به آن اضافه کرده به مدت 4 الی 6 دقیقه جوش می دهیم تا 70 درصد برنج نرم شده باشد.

سپس 1 پیمانه آب را در ظرف جوش می دهیم و برنج را به آن اضافه می کنیم.

بعد از آن، مرغ ها را بر روی برنج بریزید.

در مرحله بعد آب انار و خلال بادام را هم اضافه می کنیم.

در نهایت باقی مانده برنج را هم اضافه کرده به مدت 5 دقیقه با حرارت زیاد و سپس با 30 دقیقه حرارت ملایم پخته کنید.

بعد از 30 دقیقه غذای شما آماده سرو می باشد.

 

ویدیو: آشپزخانه مزار

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

ع ا

نظر شما
ارسال نظر