نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
11079
-
الف
+

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه شیرینی «قتلمه» آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، در افغانستان انواع غذاها، شیرینی ها و تنقلات در مناسبت های مختلف آماده و طبخ می شود که در این میان شیرینی ها جایگاه خاصی در میان مردم افغانستان دارد.

«قتلمه» یکی از شیرینی ها است که طرفداران بسیاری دارد، این شیرینی لایه لایه ای می باشد و برای پخت نیازی به داش(فر) ندارد. این شیرینی در روغن سرخ میشود، اما روغن به خود جذب نمیکند و به خاطر بافت خوب خمیر، می توانیم آن را یک خوراکی مجلسی بدانیم که ظاهر شکیل و زیبایی دارد و بسیار ترد است.

مواد لازم:

آرد: 4 پیمانه

خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری

بوره(شکر): 2 قاشق غذاخوری

وانیلین شکر(وانیل): 1 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

هل سبز: آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 عدد

روغن : 2 قاشق غذاخوری+ به مقدار ضرورت برای سرخ کردن شیرینی ها

شیر: 1 پیمانه

مسکه(کره) : 120 گرام

طرز تهیه:

ابتدا 4 پیمانه آرد، خمیرمایه، بوره(شکر)، وانیلین شکر(وانیل)، نمک، تخم مرغ و روغن را در یک ظرف مخلوط می کنیم.

سپس یک پیمانه شیر ولرم را به آن اضافه نموده خمیر را به خوبی ورز می دهیم.

بعد از ورز دادن خمیر کمی به سطح آن روغن مالیده به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم تا خمیر کاملا آماده شود.

بعد از 2 ساعت خمیر آمده شده و آن را به 6 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

در مرحله بعد همراه تیراش(وردنه) خمیر ها را هموار می کنیم به طوری که خیلی نازک شوند.

سپس مسکه(کره) آب شده را بر روی سطح خمیر های هموار شده مالیده و همه را به صورت لایه لایه روی هم قرار می دهیم.

در مرحله بعد خمیر را برش داده و هر تکه را به صورت یک حلقه در می آوریم.

بعد از اینکه همه تکه های خمیر را آماده کردیم، در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم.

برای هر شیرینی 6 تا 7 دقیقه زمان لازم است تا خوب سرخ شوند.

شیرینی شما آماده شده و می توانید با پودر بوره، هل و پسته تزیین نموده، نوش جان کنید.

ویدیو: آشپزخانه مزار

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

 

ع ا

نظر شما
ارسال نظر