به گزارش آی فیلم 2، قرآن كريم برای عبرت و راهنمايی مردم، داستان های گوناگونی را نقل كرده كه ميان همه آن ها از داستان حضرت يوسف(ع) به عنوان «احسن القصص» يا زيباترين داستان ياد شده است.
عدهای علت استفاده فراوان قرآن از داستان را ظرفیت بالای آن در تأثیرگذاری بر اندیشه و روح انسان دانستهاند و خود قرآن، هدف از بیان داستانها را درسگرفتن انسانها معرفی کرده و در آیات فراوانی به تامل در سرگذشت پیشینیان سفارش کرده است.
از همین رو همواره بسیاری از فلمسازان سینما و تلویزیون ایران به دنبال ساخت سریالهای دینی و مذهبی بوده اند تا جوانان را به مطالعه تاریخ اسلام علاقهمند بسازند.
«فرجالله سلحشور» بازیگر، چهرهپرداز، نویسنده و کارگردان ایرانی در سال 1383 خورشیدی تصمیم گرفت سریال «یوسف پیامبر» را بسازد.
او علاوه بر کارگردانی این اثر ارزشمند، به عنوان تهیه کننده، بازیگر و فلمنامه نویس نیز فعالیت داشت.
سریال «یوسف پیامبر» نخستین بار در سال 1387 از رسانه ملی ایران به نشر رسید و تاکنون در بیش از 200 کانال تلویزیونی نشر شده و مورد استقبال بسیار بالای مسلمانان و پیروان ادیان دیگر قرار گرفته است.
در گوشه ای از این سریال می بینیم که «زلیخا» پس از اینکه در پلان از پیش برنامه ریزی شده خود مبنی بر دعوت یوسف پیامبر به گناه شکست خورده، حال دنبال راه حلی برای اثبات بی گناهی خود می باشد چرا که پس از این اتفاق در مصر میان زنان مصری هیاهویی در می افتد که همسر عزیز مصر را با برده خویش سر و سودایی بوده است.
بدین منظور زلیخا برای آنکه ملامت زنان مصری را به خود ایشان بازگرداند، مهمانی ترتیب می دهد و آن ها را به قصر خویش دعوت می کند؛ زنانی که پیش از این زلیخا را به هوس رانی متهم می کردند با دیدن جمال یوسف چنان از خود بی خود می شوند که دست ها را به جای ترنج می برند...
در این گزارش سکانسی مرتبط با همین قسمت از داستان سریال «یوسف پیامبر(ع)» را تماشا می کنید.
بیشتر بخوانید:
م ح