به گزارش آی فیلم 2، «حلوای زردک» از دسرهای محبوب مردم افغانستان است که علاوه بر مزه دار بودن، خاصیت دارویی نیز دارد.
حلوای زردک برای کسانی که دچار کم خونی و یا کمبود کلسیم هستند بسیار مفید می باشد که طرز تهیه آن آسان می باشد.
مواد لازم:
زردک(هویج): 800 گرام
بوره(شکر): 2 پیمانه
هل سبز: آسیاب شده 1 قاشق مرباخوری
بادام و پسته: به مقدار ضرورت برای تزئین
طرز تهیه:
در ابتدا زردک ها را به خوبی شسته و رنده می کنیم.
سپس زردک های رنده شده را در تابه ریخته و 2 پیمانه بوره(شکر) را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
به آرامی شکر و زردک را هم می زنیم تا آب انداخته و کاملا مخلوط شود.برای 40 دقیقه تا گرفته شدن آب حلوا هم می زنیم.
سپس یک قاشق هل را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم تا آب آن کاملا گرفته شود.
در مرحله بعد وقتی آب حلوا کاملا گرفته شد آن را روی کاغذ روغنی ریخته و پسته و بادام را اضافه کنید و فرم چهار گوش به آن بدهید و بعد از آن به مدت 10 تا 12 ساعت اجازه دهید تا حلوا کاملا آماده شود.
بعد از 12 ساعت حلوای زردک آماده شده و در آخر حلوا را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
توجه داشته باشید برای شکل دادن به حلوا از قالب های کمربندی و یا ظرف مورد نظر که سطح آن با مسکه(کره) چرب شده است نیز می توانید استفاده کنید.
ویدیو: آشپزخانه مزار
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو
آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت
آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس
بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو
آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو
چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟
طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو
طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو
طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو
ع ا