نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
23800
-
الف
+

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

درا ین گزارش با طرز تهیه «بولانی» غذای پرطرفدار افغانستانی آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2،«بولانی» از غذا های پر طرفدار  افغانستان است که معمولا به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می شود.

مردم افغانستان این غذای مزه دار را در تمام ایام سال تهیه می کنند و طرز آماده سازی آن بسیار آسان می باشد.

گفتنی است خبرگزاری سی ان ان سال گذشته گزارشی را مورد بهترین نان های جهان نشر کرده بود که بولانی افغانستان در میان نان های 50 کشور، یکی از بهترین نان ها در جهان عنوان شده بود.

مواد لازم:

گندنه(تره): 1 کیلو گرم

آرد: 4 پیمانه

مرچ(فلفل): به مقدار لازم

خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری

نمک: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

چتنی: برای سرو بولانی

طرز تهیه:

ابتدا گندنه(تره) را شسته و می گذاریم تا آب موجود گرفته شود سپس گندنه ها را خرد می کنیم.

بعد از آن گندنه ها را در ظرفی ریخته و یک قاشق نمک، یک قاشق مرچ قرمز(فلفل قرمز) و 3 قاشق روغن به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد خمیر بولانی را آماده می کنیم؛ 4 پیمانه آرد را در ظرف ریخته و 1 قاشق خمیر مایه و 1 قاشق نمک اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم می ریزیم و ورز می دهیم تا خمیر آماده شود.

سپس برای اینکه خمیر کاملا آمده شود به مدت یک ساعت روی ظرف را میپوشانیم.

بعد از یک ساعت خمیر را کمی ورز می دهیم و آن را به قسمت های کوچکتر تقسیم می کنیم.

بر روی یک پتنوس(سینی) یا سطح صاف مقداری آرد ریخته و با تیراش(وردنه) آن را هموار می کنیم، سپس از وسط خمیر گندنه را اضافه کرده و طرف دیگر خمیر را به هم می چسبانیم.

بعد از آماده کردن تمام خمیرها، روغن درون تابه میریزیم و بولانی ها را سرخ می کنیم تا وقتی که رنگشان طلایی شود.

غذای شما آماده است و می توانید ان را سرو کنید.

لازم به ذکر است برای مواد داخل بولانی از کچالو( سیب زمینی) و بادنجان رومی(گوجه) هم استفاده می شود، ما در این آموزش فقط از گندنه استفاده کردیم.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

ع ا

نظر شما
ارسال نظر