نشرات زنده
فارسی English عربي
6433
-
الف
+

آموزش تهیه «بورانی بادنجان» افغانستانی+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «بورانی بادنجان» از غذاهای ساده و مزه دار در افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «بورانی بادمجان» یکی از غذاهای افغانستان است که به خاطر سادگی و تهیه آسان مواد اولیه بسیار پر طرف دار و البته  مزه دار هم است.

دقت کنید در این غذا بادمجانی انتخاب کنید که شیرین ، کوچک و سیاه باشد.

مواد لازم:

بادنجان: 3 عدد
بادنجان رومی (گوججه فرنگی):2 عدد
رب بادمجان رومی: 3 قاشق غذاخوری
نعنا: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 1 دندانه
نمک:1 قاشق 
مرچ تازه (فلفل تازه): 2 عدد
مرچ سیاه: به مقدار لازم
گشنیز: به مقدار لازم(برای تزئین)
ماست: 100 گرم
روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست کنده و به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم. کمی نمک روی آن ها پاشیده و به مدت 10 دقیقه در آبکش می گذاریم تا تلخی بادنجان ها گرفته شود.

بادنجان رومی را حلقه حلقه و مرچ تازه را هم خرد می کنیم.

در ظرف روغن ریخته و بادنجان ها را به مدت 2 دقیقه خوب سرخ می کنیم.دقت داشته باشید اجازه دهید روغن خوب داغ شود و سپس بادنجان ها را سرخ کنید.

سپس در ظرف دیگر یک قاشق روغن می ریزیم و بادنجان رومی ها را اضافه می کنیم.

سپس بادنجان های سرخ شده را روی بادنجان رومی ها می گذاریم.

سپس نمک،مرچ تازه خرد شده و رب بادنجان رومی را به آن اضافه می کنیم.

4 قاشق آب اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا روی حرارت متوسط 15 دقیقه پخته شود.

در این مدت یک دندانه سیر را رنده کرده به 100 گرم ماست اضافه می کنیم.

با نیم قاشق نمک خوب مخلوط می کنیم.

بعد از 15 دقیقه غذا تقریبا آمده شده؛ بادنجان ها را درون ظرف سرو غذا می ریزیم(قبل از این کار سطح ظرف سرو غذا را با ماست می پوشانیم).

سپس آن را ماست، گشنیز و نعنا تزئین می کنیم.

غذا حاضر است!

ع ا

نظر شما
ارسال نظر
پربحث ترین